Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 20 november 2018

Karin Linderoth lever hållbart småbruksliv: ”Mitt liv är som mina julkort”

Det är väldigt många som tror att motiven på Karin Linderoths älskade julkort utspelar sig förr. Så är det inte – det är bara så att konstnären själv tycker om att leva hållbart och att ta hand om det gamla. 

Många tror att författaren och konstnären Karin Linderoth målar som det såg ut förr. Men det är inte sant. Hon målar nutiden – som det ser ut på den lilla gården i nordöstra Skåne där hon bor med kor, får och hundar.

Beställ Karins stämningsfulla julkort här

– Tomtarna är det enda jag behöver hitta på och addera, förklarar hon. För mig är livet som det ser ut på mina julkort. Jag lever i sådan miljö och jag tycker om hantverk och saker som håller i generationer.

Stor efterfrågan på julkorten

Karin försöker alltid handla med hjärtat, allra helst svenskt och lokalproducerat och hon odlar mycket och bakar allt sitt bröd. Julkorten och böckerna som hon skriver står för hennes inkomst.

– Det går utmärkt att leva på konstnärskapet, säger hon. Julkort är ju något som folk köper och nu har jag ett nytt bokkontrakt.

Med julkorten vill Karin uppmärksamma djur, natur, byggnadsvård och hantverk.

– De är min hyllning till småbruket och det sättet att leva, säger hon.

Handla lokalt hantverk och kända varumärken i Land Shopping.

Läs även: Handledsvärmare – bästa hjälpen för dig som är frusen

Relaterade artiklar

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen