Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 10 juni 2021

Klyv perfekt brasved på nolltid – snabbt och säkert

Med populära Kindling Cracker King blir jobbet med veden både enklare och roligare. En smidig, enkel och säker vedklyv som kan användas av alla åldrar. Du sparar tid, kraft och har orken i armarna kvar till annat.

 Lägg undan yxan! Kindling Cracker är vedklyven alla kan använda, både gammal som ung.
Lägg undan yxan! Kindling Cracker är vedklyven alla kan använda, både gammal som ung. FOTO: Anki N. Grøthe

Få saker är så ljuvliga och ger en sådan känsla av livskvalitet som en sprakande brasa. Oavsett om det är i kaminen, vedspisen eller i kakelugnen så är en lugn stund i brasans sken svårslaget. Hög mysfaktor, värmande och rogivande. Men för en bra brasa krävs ved. Och när det kommer till att klyva ved finns inget viktigare än att sätta säkerheten främst.

Säkert att klyva ved med Kindling Cracker

Att hugga ved må vara en beprövad metod – men mängder av yxrelaterade olyckor sker i Sverige varje år. Med rätt redskap klyver du din ved snabbt och lätt – med fingrarna i behåll. Enormt populära Kindling Cracker är en genialt enkel vedklyv som redan finns i många svenska hem.

Populär vedklyv åter i lager

Och nu är storsäljaren tillbaka och den finns i två storlekar! Kindling Cracker King är ”storebror” till Kindling Cracker Original och kan tack vare sin storlek klyva längre och större vedträn lika snabbt och smidigt som tidigare. Vedklyven är tillverkad i massivt gjutjärn för att hålla i generationer. Och det bästa? Du behöver ingen el, ingen såg och ingen yxa för att klyva till perfekt brasved på nolltid.

 Skruva fast vedklyven på en huggkubbe och klyv veden med hjälp av en klubba. Visst ser det fantastiskt och spektakulärt ut men den fungerar faktiskt precis lika bra i verkligheten som det ser ut på bild.
Skruva fast vedklyven på en huggkubbe och klyv veden med hjälp av en klubba. Visst ser det fantastiskt och spektakulärt ut men den fungerar faktiskt precis lika bra i verkligheten som det ser ut på bild.

Så funkar Kindlig Cracker

Kindling Cracker har en enkel, snygg design och är helt gjord i populära materialet gjutjärn. Perfekt att ha på tomten eller i stugan. Du fäster den på en lämplig yta, till exempel en huggkubbe. Därefter placerar du vedträet du vill klyva ovanifrån och använder en hammare eller slägga för att få till den storlek du vill ha. Det går snabbt, är enkelt och kräver varken el eller underhåll. Den är så enkel att den kan användas av alla åldrar. Varför inte göra vedklyvningen till en familjeaktivitet? Det mesta går snabbare när man hjälps åt, och myset framför brasan blir lite extra härligt när man jobbat tillsammans.

Köp bästsäljaren Kindling Cracker här

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen