Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 23 augusti 2017

Konst som går rakt in i hjärtat! Amanda inspireras av landsbygdens skönhet

Konstnären Amanda Ramstedt bor på en gård utanför Vingåker i Sörmland. Hon vill nu dela med sig av sin fotokonst så att alla ska få se hur vacker den svenska landsbygden är. Det här är en unik chans att köpa tavlorna i Land shopping!

 Köp den unga lovande konstnären Amanda Ramstedts fotokonst i Land shopping.
Köp den unga lovande konstnären Amanda Ramstedts fotokonst i Land shopping.

– Fotografering och bildskapande är något som ligger mig varmt om hjärtat, gärna med motiv från naturen, säger den unga lovande konstnären Amanda Ramstedt.

Positiva bilder

Amanda Ramstedt har haft flera uppskattade utställningar och hon är känd för att skapa bilder som förmedlar en positiv känsla till betraktaren.

– Att gå ut en tidig morgon med kameran och uppleva naturen ger mig inspiration, säger hon. När jag finner en vacker glänta i skogen och solens strålar strilar igenom trädkronorna på det mest fantastiska sätt, då får jag som fotograf en magisk känsla i kroppen. Sörmlands natur och ljus är nog det vackraste jag vet och jag önskar att alla fick möjligheten att ha en bit av detta i sina vardagsrum.

 Klicka på den runda ikonen och du kan köpa tavlorna direkt.
Klicka på den runda ikonen och du kan köpa tavlorna direkt.

Den möjligheten finns nu i Land Shopping. Amanda har valt ut några verk ur serien ”Sörmländskt Ljus” som är en kollektion med fotokonst från hennes hemtrakter och erbjuder dessa till Lands läsare.

AMANDA RAMSTEDT

Välj din favorit

Välj en tavla att hänga upp i ditt vardagsrum eller ge bort i present till någon som du tycker om och som du vill ska få uppleva Sörmlands vackra ljus och natur.

Amanda Ramstedt, född 1995, är universitetsutbildad inom webbdesign, formgivning, foto, video och grafisk 3D-design. Hon är medlem i konstföreningen Söder om sjön och har haft utställningar på bland annat Hjälmargården, Vingåkers bibliotek och Västra Vingåkers kyrka.

Fler fina konstverk finns i Land Shopping!

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen