Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 2 februari

Kul & lätt! Rocka midjan till fin form

Det sägs att artisten Beyoncé gör det – med gott resultat. Att rocka rockring är lika roligt i alla åldrar och med rätt ring trimmar du midja och korsrygg lätt som en plätt.

Visst låter det som en dröm att få smal och vältränad midja med hjälp av bara en rockring! Att rocka rockring är inte svårt och det passar alla åldrar och är en perfekt träning för de svåråtkomliga djupa magmuskerna och korsrygg. Dessutom är träningen väldigt bra för både balans och koordination.

Även korta pass ger effekt

Du har rätt storlek på rockringen om den når upp till ditt bröst när du har den stående framför dig. För att komma igång, ställ dig med en fot fram, en fot bak och förflytta din vikt bakåt och framåt.

Det kan ta lite tid att få in tekniken. Den tyngre ringen är lite svårare att få snurr på än den du kanske lekte med på skolgården som barn, men även ett kort pass aktiverar musklerna.

Kom i gång direkt! Köp rockringen med rätt tyngd här

rockring

Läs även: 8 aktiviteter helt utan skärm

Upptäck Land Shopping – lokalt hantverk och kända varumärken.

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen