Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 23 april 2021

Laga gott på stekhäll – krydda med naturens inramning

Inget smakar så gott som mat som tillagas ute. Med Dalums lättviktsstekhäll kan du enkelt förvandla en helt vanlig eftermiddag till att skogsäventyr. 

 Stekhäll tillverkad i Sverige anv svenskt kvalitetsstål, lättviktsmodell, som kommer med en specialanpassad väska.
Stekhäll tillverkad i Sverige anv svenskt kvalitetsstål, lättviktsmodell, som kommer med en specialanpassad väska.

Ge dig själv en paus med fågelkvitter, frisk luft och trevligt sällskap. Utrusta dig själv med Dalumhällen av svenskt stål och bygg en upplevelse runt utematlagning. Det är både avkopplande och trevligt. Trots det kan det ändå kännas svårt att komma till skott och kanske till och med lite bökigt.

Tobias Eklund vet precis hur det känns. Därför har han startat företaget Dalum och utvecklat Dalumhällen och en rad fiffiga tips för att ge dig en puff i rätt riktning – över tröskeln och ut i skogen.

Köp vår utvalda stekhäll här

 I Dalum-kiten ingår förutom stekhäll och väska även bärremmar.
I Dalum-kiten ingår förutom stekhäll och väska även bärremmar. FOTO: LOUISE FORSLYCKE GARBERGS

Tobias brinner för att skapa förutsättningar för fler att vistas ute.

– Det handlar bara om att prova den där första gången. Gör något enkelt så är chansen större att det blir en positiv upplevelse så du vill göra det igen, menar han.

En stekhäll som är enkel att bära

Med den filosofin som grund har Tobias han utvecklat en stekhäll som enkelt går att bära med under utflykten, är lätt att använda och som håller i evigheter, med rätt skötsel. Tillsammans med hällen och pannkaksmixen Dalum Pannkaku med blåbärssirap blir premiärmåltiden en given succé, för både unga och gamla.

 Väskan är tillverkad av återvunnen polyester med florkarbonfri impregnering.
Väskan är tillverkad av återvunnen polyester med florkarbonfri impregnering. FOTO: LOUISE FORSLYCKE GARBERGS

Dalum betyder Dalarna på älvdalska och det var just under en vandringstur i Älvdalen som idén om Dalum, att skapa produkter som sänker tröskeln för friluftsliv, föddes. Flera av Dalums produkter har fiffiga bärlösningar, samtliga har låg vikt och alla är väldigt enkla att använda.

Laga avancerat eller enkelt – du väljer!

Även om Dalumhällen bygger på en enkel idé så kan du laga precis hur avancerade måltider som du själv vill. När du väl har blivit varm i kläderna vid lägerelden.

FOTO: LOUISE FORSLYCKE GARBERGS

– Den har kapacitet för en hel gourmetmiddag, långt från den vanliga korven med bröd. Ytan är specialbehandlad för att ge goda stekegenskaper och en stekhäll som är lätt att göra ren, den har en svag skålformnin vilket gör att stekhällen lämpar sig för många olika maträtter, berättar Tobias.

Köp vår utvalda stekhäll

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen