Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 10 oktober 2018

Land Shoppings tävling är avgjord! Lisa vann en Stålhästen el-cykel

13 000 cykelsugna deltog, men bara en kunde ju vinna det hett eftertraktade 1:a-priset. Grattis Lisa Vincent! Du är nu lycklig ägare av en sprillans ny Stålhästen prima el-cykel.

Vilket fantastiskt gensvar det blev när Land Shopping tävlade ut en Stålhästen el-cykel. Och det är inte så konstigt. Cykeln är en storsäljare i Land Shopping och trots att sommaren för länge sedan är över är det många som vill passa på att lägga sin beställning innan elfordonbidraget är slut i mitten av oktober.

Bästa utslagsbilden

Lisa Vincent från Göteborg blev tävlingens lyckliga vinnaren. Hon har sedan länge haft ögonen på en cykel med motorsupport. Med 13 km till jobbet är det lite, lite för långt för att mäkta med att cykelpendla varje dag men viljan har det inte varit fel på.

Ska börja cykelpendla

– Regn och rusk är inget jag är rädd för och jag tycker det är härligt att cykla och det är bra både för ekonomin och klimatet, säger Lisa som har läst papperstidningen Land sedan ett år för att nära drömmen om att flytta från staden och ut på landet.

– Jag vill hitta lite mer ro, säger hon.

Den nya elcykeln kommer att användas flitigt, lovar Lisa.

– Jag är så glad! Jag har aldrig vunnit något förut, säger hon.

Passa på att köpa din elcykel innan bidraget är slut

Se alla elfordon och cyklar i Land Shopping.

Läs även: Ulf är stolt ägare av elmoppen Vässla: ”Den funkar jättesmidigt”

Relaterade artiklar

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen