Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 15 november 2018

Visa din kärlek för landsbygden! Bär Land-armbandet och bidra till forskning

Ett liten diskret symbol med stor potential att göra skillnad. Lands armband för landsbygden är tänkt att förena alla oss som kämpar för en levande landsbygd. Bär Land-armbandet och bidra till forskningen – det är en perfekt gåva till dig själv och till framtidens lantbruk.

FOTO: Istock/Lars Swartlinger

Land stärker landsbygden. Allt sedan starten 1971 har Land jobbat för att stärka människor som bor och verkar på landsbygden och se till att landsbygdsfrågorna hamnar på agendan. I utgåva efter utgåva berättar Lands artiklar och reportage om eldsjälars och entreprenörers jobb med att se till att alla delar av Sverige lever och utvecklas. Armbandet som symboliserar detta engagemang och som samtidigt ger viktiga medel till riktad forskning inom lantbruksbranschen, är ett sätt att få landet att växa.

20 kronor till Stiftelsen Lantbruksforskning

Landarmbandet symboliserar engagemanget för landsbygden och Land donerar 20 kr per armband till Stiftelsen Lantbruksforskning, som finansierar forskning för det gröna näringslivet i Sverige.

Visa din kärlek till landsbygden – köp landarmbandet här

– Land har alltid stöttat landsbygden och lantbruket och Land-armbandet är ett sätt att synliggöra detta. Vi hoppas att det ska ge forskningen nya pengar som gör gott i framtiden, säger Lands chefredaktör Joel Linderoth.

Stiftelsen Lantbruksforskning ger medel till forskning varje år. Det är forskningsprojekt som ska mynna ut i handfasta och konkreta råd till lantbrukare, det är ett av kraven.

Riktad forskning behövs

FOTO: Lars Swartlinger

– Sverige behöver en levande landsbygd. Vi finansierar forskning riktat till det svenska lantbruket. Vi älskar idén med ett armband för att visa sin kärlek till den svenska landsbygden. Gör som jag – köp det och bidra till mer behovsdriven forskning för svenska förhållanden, säger Christian Nyrén som är vd på Stiftelsen.

Stiftelsen Lantbruksforskning grundades år 1986 av LRF – Lantbrukarnas Riksförening. Ändamålet med stiftelsen är att genom ekonomiska bidrag stöda och främja vetenskaplig forskning som kan stärka jord- och skogsbrukets utveckling.

Hitta lokalt hantverk och kända varumärken i Land Shopping

Läs även: 5 fakta om lin: Därför sådde flickorna i Hälsingland utan underkläder

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen