Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 24 maj 2021

Landboxen – unika upplevelser i vårt eget vackra, gröna land

Vi på Land vet att längtan ut på landet är stor. Därför lanseras nu sex gröna upplevelser paketerade för två i färgsprakande presentboxar. Landboxen är fylld av gästfrihet och överraskningar, utformande av lokala arrangörer som alla har som mål att just din dag blir så minnesvärd som möjligt.

 Åk till Väddö! Klappa korna i hagen, kika in när de mjölkas och få berättat för dig hur ost och glass tillverkas i gårdens eget mejeri.
Åk till Väddö! Klappa korna i hagen, kika in när de mjölkas och få berättat för dig hur ost och glass tillverkas i gårdens eget mejeri.

Landboxen är en härlig nyhet från Land och en brygga mellan stad och land. Redan när du får den lekfullt utformade asken i handen kommer du garanterat få en riktigt glädje-boost. Landboxens presentförpackning ger löften om en minnesvärd och glädjefylld dag på landet. Därför är den extra lämplig att ge bort som gåva.

– Landboxen ger möjlighet till unika upplevelser i vårt eget vackra, gröna land. Det är ett fint sätt att visa uppskattning för nära och kära genom att skapa minnen för livet, säger Sofia Hamlund, försäljnings- och marknadsansvarig på LRF Media.

Skapa sommarminnen – Köp unika gröna upplevesler här

 Köp ost och annat läckert lokalproducerat under ditt unika gårdsbesök.
Köp ost och annat läckert lokalproducerat under ditt unika gårdsbesök. FOTO: Tutye

I storstäder har många tappat anknytningen till jordbruket. Kor, grisar och höns är älskade djur som är välbekanta och men ändå väldigt exotiska för många av oss. Säg den, ung som gammal, som inte uppskattar att strosa runt i en gårdsmiljö, hälsa på djuren och lära sig mer om hur vardagen på en modern svensk lantgård ser ut? Ett gårdsbesök för två är helt enkelt en given succé!

Landboxen passar alla

Men man behöver inte bo i en stad för att fascineras av mjölkning och uppskatta att se hur ost och glass tillverkas i ett litet lokalt gårdsmejeri. Landboxen passar alla som ser värdet i unika upplevelser som skapar en minnesvärd dag.

 Smaka gårdsglass och möt korna som producerar den bästa råvaran. Prova härliga hemgjorda glassmaker och drick kaffe på cafeét
Smaka gårdsglass och möt korna som producerar den bästa råvaran. Prova härliga hemgjorda glassmaker och drick kaffe på cafeét

Smaka lakrits, ost eller honung som du slungat själv

Är kossor inte din grej? Vad sägs om att istället smaka och slunga honung eller vill du hellre lära dig allt om att lakritsroten och vad man kan göra med den? Då ska du köpa vår lakritsupplevelse och ta chansen att smaka riktigt, riktigt fin lakrits. En spännande lakritsprovning tar dig från lakritsrot till färdig produkt.

Se alla unika upplevelser

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen