Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 28 mars

Lär dig kommunicera med hunden på hundars vis – bibeln för alla hundägare

Det mesta som en hundägare bör känna till – det får du i boken Hundskolan, skriven av Peter Ekeström, just nu aktuell i Svt:s serie Jaktliv.

Han är en fantastisk pedagog och inspirerande i sitt sätt att lära ut hundkunskap. Peter Ekeström är journalist, fotograf och hundförare och har under mer än 20 år byggt upp en stor kunskap och verksamhet i ämnet hund. Dessutom har han haft många fantastiska och älskade hundindivider vid sin sida som alla har bidragit med värdefulla erfarenheter.

Köp Peter Ekeströms hyllade bok Hundskolan här

hundskolan

Fokus har alltid varit jakthundar men mycket av det Peter lär ut riktar sig i praktiken till alla som bryr sig om relationen till sin hund.

Oavsett om du är nybliven hundägare eller har levt med hundar hela livet så kommer du ha stor nytta av att lära dig Peters logiska sätt att kommunicera med hundar.

Fysiska signaler

– Jag är väldigt seriös med hunderiet. Jag använder fysiska signaler när jag kommunicerar med hundar. Hunden har ett genetiskt självlärt språk som inte har att göra med de verktyg som vi människor har hittat på. Jag kommunicerar med hundar på hundars vis, det är det den här boken handlar om, förklarar Peter.

Avsnittet om rumsrenhetssträning har hyllats som det bästa som har skrivits på svenska.

Ta mig till Land Shopping

Läs även: Alggutten tillverkad på svenska råvaror – så blev hundfodret ett bra miljöval

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen