Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 4 oktober 2019

Lättstickad favorittröja för mysstunder hela året

Här är Land Shoppings populäraste handarbetesprojekt! Landtröjan har en snygg och tidlös modell. Köp material och beskrivning och säkra din favorittröja för många år framöver.

Nu är den här, Lands exklusivt framtagna tröja i klassisk och tidlös modell! Gotländska Yllet har tagit fram det unika mönstret bara för dig som läser Land och resultatet är en ljuvligt skön tröja som håller dig varm året om och som tål att användas dag efter dag, år efter år.

Beställ unika Landtröjan nu!

Du får hem ullgarn och en tydlig beskrivning på tröjans mönster

Lantligt vacker tröja

Du stickar tröjan med ett mjukt ullgarn, omsorgsfullt tillverkat av Yllet som producerat kvalitetsgarner i ull sedan snart 40 år. Med en unik blandning av glansig gotlandsull och den lite lurvigare merinoullen från Falklandsöarna blir tröjan bara allt finare med åren. Den naturliga grå nyansen är lantlig och vacker och passar dessutom till det mesta. Tröjkant och ärmmudd är markerade med en mörkare effektfärg. Modellen är en unisextröja som rymmer att ha andra tröjor under och kan stickas med eller utan polokrage.

Perfekt handarbetsprojekt

Landtröjan är ett fint exempel på handarbete även för dig som inte stickat på ett tag kan lyckas slutföra med gott resultat. Mönstret är enkelt – hela tröjan stickas i mönsterstickning samt resår – stickorna är stora och garnet är jämnt och glider följsamt. Fibrerna är längre än i annat garn och har en mjukare och mer mohairlikande känsla. Din stickning blir därför aldrig stum att jobba med – när du väl satt igång, kommer du inte vilja släppa ifrån dig stickningen förrän den är helt klar!

Ta mig till Land Shopping

Läs även: 4 saker du minst ska packa i din krislåda

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen