Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 17 december 2018

Ljusstakar från Kattvik håller lågan tänd hela året

Kattvik kallas stormlyktan som är gjord för att klara en blåsig picknick vid havet, men som ser lika fin ut inomhus på matbordet. Köp den i Land Shopping.

Familjen Rösth kommer från Kattvik som ligger mellan Båstad och Torekov nere i Skåne. Kattvik ligger vid kusten där blåsiga dagar är ett uppfriskande inslag i vardagen – ljus som slocknar gång på gång är ett återkommande problem. Och det var under en blåsig dag som idén väcktes till liv, under en picknick en sensommardag.

Middagen smakade gott, vinet var svalkande med stearinljusen som gång på gång blåstes ut blev ett irritationsmoment. Paul, som är grundare av Kattviks ljusstakar kom då på idén och designen och nu är Kattviks ljusstakar en storsäljare i hela Sverige – året om. Både för privatpersoner och restauranger.

Köp den fina ljusstakrana från kattvik här

Låt recensionerna tala för sig själv

”Ljusen blåser aldrig ut även om de står på dragiga platser. Ljusstakarna köps gärna också av våra gäster i shopen.”

– Alexander Nilsson – Skanörs Gästgivaregård

”Den perfekta presenten att ha hemma i beredskap – blir alltid lika uppskattad. Bästa vännerna och halva släkten har nu fått ljusstaken”.

– Ulrica Jacobson – Ängelholm

”Älskar ljusstakarna som vi tänder varje kväll”

– Anna Ståler – Lidingö

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen