Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 5 september 2018

Lokalt hantverk sökes till Lands e-handel

Fortare än vi anar drar julhandeln i gång och vi vill erbjuda dig att hänga med på Lands e-handelståg. Är du hantverkare eller entreprenör och vill hitta nya kunder? Ansök till Land Shopping.

Vi vet att det finns många eldsjälar där ute som skapar fantastiska ting – så tveka inte utan kontakta oss – eller tipsa en vän som borde vara med och sälja sina produkter i Lands webbshop.

Är du slöjdare, konstnär eller designer? Eller har du ett företag som säljer intressanta produkter som du tror skulle passa Lands läsare? Då ska du kontakta Land shoppings redaktör Helena Nimbratt på shopping@land.se och berätta om dig själv och det du gör.

Det kan vara allt från inredning, kläder och smycken till trädgårdsprylar, kökssaker, djurartiklar och annat som är bra att ha eller som är vackert att se på.

– Just nu är vi extra intresserade om du har fin julinredning. Material som ull, skinn, lin och trä väcker alltid kundernas intresse, säger Helena.

Land Shoppings redaktör väljer ut produkter som passar målgruppen och marknadsför dem i Lands alla kanaler – tidning, sajt, sociala medier och nyhetsbrev samtidigt som försäljning drivs via webbshoppen på www.land.se. Kunden betalar med Klarnas betalningslösning och Land Shopping har en kundtjänst öppen under kontorstid. Du ser till att skicka ut varorna.

Välkommen att skicka din ansökan till: shopping@land.se

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen