Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 28 juni 2017

Målarbok med Dalamotiv – passar både vuxna och barn

Leksandskonstnären Lena Wikmans målarbok passar både vuxna och barn. Bilderna med Dalainspirerade motiv inspirerar till avkopplande och roliga målarstunder. Köp den i Land shopping!

 Köp målarboken med Dalamönster hos Land Shopping.
Köp målarboken med Dalamönster hos Land Shopping.

Konstnären Lena Wikman gör mycket fint i sin ateljé i Leksand. Hon inspireras av Dalarna när hon skapar sina konstverk och bruksföremål. Alla hennes produkter är framtagna efter original i akvarell, olja, tusch och blyerts. Att Lena är utbildad dekorationsmålare är tydligt.

– Jag har alltid tyckt om gamla saker och ting med själ, säger hon. Den rustika allmogestilen ligger mig varmt om hjärtat.

Modern kurbits

Lena har bland annat studerat kurbitsmåleri.

– Min farfar var kurbitsmålare från Dala-Floda och att förnya dalmåleriet intresserar mig mycket. Jag vill göra kurbits på ett modernt sätt.

Lena gör bland annat konsttryck, brickor och disktrasor med dalahästar och modern kurbits. Några av hennes fina produkter finns i vår webbshop.

 Lena Wikman inspireras av historiska motiv när hon skapar modern kurbits.
Lena Wikman inspireras av historiska motiv när hon skapar modern kurbits.

Bli din egen konstnär

Nu kan du själv bli en kurbitskonstnär! Köp Lenas målarbok i lösbladsform. Den är gjord för vuxna men passar även unga. Det är roligt att måla tillsammans!

Det brukar också bli uppskattat att ge bort de färdigmålade bladen.

Målarboken består av lösblad i A3-format med 8 olika dalainspirerade bilder att färglägga på 200 gram papper. Bilderna sitter på en medföljande clipboard/skrivplatta.

Fler produkter finns i Land Shopping!

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen