Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 17 september 2018

Malins blåvita porslin! En lantlig hälsning från Hälsingland

Det ser så där mysigt gammaldags ut – nytt och modernt på samma gång. Köp Malin Eliassons vackra porslin i blått och vitt och andra detaljer till det dukade bordet och samla nära och kära både till vardag och fest.

Lite gammalt, lite Hälsingland, mycket känsla och ännu mer gemenskap. Malin Eliasson vill förmedla en äkta känsla med sitt gemytliga benporslin i lantligt blått och vitt och skapa kontrast till dagens snabba samhälle.

Skapa gemytlig gemenskap med Månses Design – köp här

– Med serien Ovanåker vill jag ge känslan av hänklade handtag och handmålade linjer. Jag är själv lite trött på att allt ska gå så fort, säger Malin och talar så ögonen glöder om hur viktigt det är att samlas kring det dukade bordet för att bekräfta relationer och den gemenskap vi har till varandra.

– En måltid förmedlar känslor och skapar minnen – maten är så viktig och skapar fantastiska stunder i livet, säger hon.

Maten en viktig ingrediens

Det är i en gammal skola i Söderhamn som Malin Eliasson huserar med sina koppar och fat, tyger och annan inredning för det dukade bordet. Skolbarnen har för länge sedan flyttat ut. Här har Malin och Månses design sin bas och här finns även en restaurang kopplat till varumärket Månses design.

– Maten är så stark förknippad till alla de produkter jag designar att det var naturligt att öppna restaurang, berättar hon. Och restaurangen bär exakt den där mysigt lantliga känslan hämtade från hennes älskade Hälsingland.

Hitta mer hantverk och kända varumärken i Land Shopping.

Läs även: Städa snällare och giftfritt: gamla metoder allt mer poppis

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen