Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 13 december 2018

Matälskarens val! 2 köksklassiker som håller livet ut

Grytan du kan laga långkok i och samla familjen kring. Knivarna som du kan få hur vassa som helst. Det finns köksredskap som gör underverk i vilket hem de än hamnar i. Just nu har vi erbjudande på två älskade klassiker.

De tillverkas i Frankrike i en gjutjärnsfabrik med namnet Fresnoy-le Grand som har funnits sedan 1925. Den första färgen döptes till Volcanic och är flammande orange och har blivit ikonisk i kökssammanhang. Gjutjärnsgrytorna från Le Crueset är erkända för sin höga kvalitet. Den runda grytan var först och kallades rätt och slätt Cocotte vilket är franska ordet för gryta.

Köksredskap från varumärken som toppar matälskarens önskelista

le creuset global

Gjutjärnsgrytor och mängder av användningsområden och de från Le Creuset kan användas på alla plattor; gasplattor, elplattor, glaskeramikhällar, induktionshällar och i alla typer av ugnar, vedspisar, utomhusgrillar.

Är du matintresserad på allvar har du garanterat redan en Globalkniv i ditt hem. Om du inte lagar mat annat än för att du måste äta som kommer du antagligen ändå uppskatta en riktigt vass kniv till 100 procent och du kommer ha hittat en följeslagare genom livet.

Knivarna som älskas av kockar

Globals köksknivar tillverkas av rostfritt stål av yttersta kvalitet i ett stycke. Global kommer från Japan och grundades 1983 och har blivit ett ledande märke för köksknivar och används på bred front av professionella kockar världen över.

Global liksom Le Creuset är två riktigt köksklassiker som uppskattas av vem som helst som får förmånen att äga ett redskap från någon av dess varumärken. Franskt eller japanskt? Oavsett vad du väljer så blir de en given succé under garnen på julafton.

Handla lokalt hantverk och kända varumärken i Land Shopping.

Läs även: Svensktillverkad lärarinneväska väcker minnen till liv

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen