Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 8 februari

Maxa naturupplevelsen! Basta var du vill i bärbar bastu

På stranden, på en klippa långt ut i skärgården, på en bergstopp eller i din egen trädgård. Med det här lättanvända bastutältet för fyra personer mår du helt enkelt väldigt gott!

Den tar bara 30 minuter att sätta upp. Den väger 18 kilo komplett med kamin och ryms i två väskor stora som träningsbagar. Den funkar lika bra på vintern som på sommaren och de som kan det här med tält säger att det är lättanvänt, förstärkt på rätta ställena och är hur hållbart som helst.

Mobiba bastutält från Sibirien är precis en så bra idé som det låter och lyfter varje naturupplevelse till ett minne för livet.

Basta på stranden

Cristian Swanson, som lever längst ute i Gryts skärgård och erbjuder kajakäventyr till turister, säger att bastutältet är ett perfekt sätt att kombinera uteliv med mindfulness.

– Det finns inget bättre än att efter en höstdag i kajaken njuta av en bastu på strandkanten med utsikt över fri horisont. Det är en unik upplevelse som blir möjligt tack vare den här tältbastun.

Mobiba bastultält för fyra personer får utan problem plats i en K2, en kajak för två personer och Christian som har höga krav på sin utrustning säger att tältet är lätt att använda, robust och håller värmen bra.

 Cristian Swanson från Ostkustens Kajak bastar gärna långt ut i kustbandet.
Cristian Swanson från Ostkustens Kajak bastar gärna långt ut i kustbandet.

Skapa unika äventyr

Äventyraren Simon Jaktlund från Östersund har testat tältens möjligheter till det yttersta. Tillsammans med Linnea Andersson Damberg packade han ihop det mindre, 11 kilo tunga kitet plus lite ved i en ryggsäck för att sedan vandra några mil upp till Storsylens topp, 1762 meter över havet.

Vilken magisk upplevelse de fick! Kolla in det här filmklippet

Du kan också ha det så här fantastiskt, ute i naturen eller hemma i din egen trädgård.

Köp Mobiba bastutält här!

Bastutält

Hitta fler innovativa produkter och lokalt hantverk i Land Shopping

Läs även: Viktiga råd om kyla: Skorna som håller små fötter varma

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen