Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 23 december 2021

Mellandagsreans bästa fynd

Mellandagsrean är för många en lika självklar tradition som julen! Det gäller så klart även på Landshopping.se. Du hittar en skön mix av äkta hantverk, klassiska inredningsdetaljer, böcker och bra prylar till köket. Här är några väl utvalda fynd.

 Mellandagsrean 2021 startar den 23 december på Landshopping.se.
Mellandagsrean 2021 startar den 23 december på Landshopping.se. FOTO: Aleksei Solovev

Mellandagsrean startar extra tidigt på Landshopping.se i år. Handla tryggt och säkert hemma i soffan och slipp trängas i butikerna.

Till mellandagsrean 2021

För dig som vill starta nya året med nya vanor, fokusera på bättre hälsa så hittar du flera böcker till extra bra pris, trots att bokrean ännu inte startat.

1. Depphjärnan

 Succéförfattaren och psykiatern Anders Hansen är tillbaka med en ny bok om hjärnan.
Succéförfattaren och psykiatern Anders Hansen är tillbaka med en ny bok om hjärnan. FOTO: Aleksei Solovev

Passa på att införskaffa succéförfattaren och psykiatern Anders Hansen nya bok om hjärnan, där han reder ut varför vi mår så dåligt när vi har det så bra. ”Vi är inte gjorda för att jämt vara glada och lyckliga – om så vore hade våra förfäder inte överlevt särskilt länge”, förklarar Anders Hansen i inledningen.

Köp här: 199 kr

2. Det autoimmuna köket

 Läk din tarmhälsa på 4 veckor,
Läk din tarmhälsa på 4 veckor, FOTO: Aleksei Solovev

Är du nyfiken på läkande autoimmun kost? Lider du av magbesvär, allergier, kronisk inflammation, ledvärk eller autoimmun sjukdom? Då får du inte missa kokboken som varit årets storsäljare på Landshopping.se under 2021. Kostrådgivaren och medicinjournalisten Cecilia Nisbet Nilsson blev själv fri från sjukdom med hjälp av AIP. Du kan läsa hela hennes berättelse här. Med den här boken får du färdiga recept och veckomenyer och du behöver inte slå upp i listor eller googla vad du kan äta eller bör utesluta.

Köp här: 119 kr

Lokalt hantverk har varit kärnan i Landshoppings sortiment sedan start. Tanken är att göra unika produkter och hantverk från hela landet mer tillgängliga för alla och samtidigt får lokala entreprenörer en möjlighet att hitta nya kunder. Är man en liten företagare som tillverkar sina produkter för hand är det svårt att erbjuda rabatt på sina varor. Därför är det extra fyndläge när syskonskaran i Småland, som driver företaget Våges, erbjuder rabatt på sina vackra och kluriga ljusstakar i smidesjärn.

3. Kreativa Ljushållare

 Mellandagsreans hantverksfynd kommer från Våges i Småland. Gör om glasflaskan till en fin ljusstake.
Mellandagsreans hantverksfynd kommer från Våges i Småland. Gör om glasflaskan till en fin ljusstake.

Med Våges svensktillverkade ljushållare kan du återanvända fina gamla glasflaskor och burkar och göra om dem till vackra ljusstakar. Här är tre favoriter ur sortiment kreativ som är lagt i en förpackning.

Köp här: 400 kr

4. Picknick burkar i tre storlekar

 Paket med tre Picknick runda burkar i olika storlekar.
Paket med tre Picknick runda burkar i olika storlekar.

Marianne Westman gjorde många succéer för Rörstrand men servisen Picknick (1956–1969) är nog den största, i alla fall betraktad med retrospektiva ögon. Med det lekfulla mönstret blev det roligare i köket och i dag är det många som längtar efter servisens alla delar. Här är tre burkar i plåt i olika storlekar med det eftertraktade mönstret. Dekorativa och perfekt förvaring för kakor och annat gott! Du hittar även Picknick textilvaxduk på rean.

Köp här: 499 kr

5. Kolstålpanna 2-pack

 Kolstål, till skillnad från t ex teflon, tål ordentliga köksredskap stekspadar och andra redskap av stål.
Kolstål, till skillnad från t ex teflon, tål ordentliga köksredskap stekspadar och andra redskap av stål.

Tillagar du mycket kött och längtar efter att få till riktigt höga temperaturer hemma på spisen, precis som proffsen, då ska du välja en kolstålpanna. Allt fler professionella kockar väljer kolstål. De är lätta, snabba och får fin non-stick yta vid rätt behandling. Här får du två pannor till riktigt bra pris. PS kolstålspanna har ett lite skönare i handtag än vad som är brukligt. Det är värmeisolerande, skaver mindre i handen och ger ett mer balanserat enhandsgrepp.

Köp här: 899 kr

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen