Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 9 april 2021

Miljövänliga flugfällan – slipp sommarens värsta plåga!

Det finns inget mer irriterande för djur och människor än flugor. I stall och i ladugården stressar de djuren och sprider bakterier. I sovrummet driver de vem som helst till vansinne. Därför är påsflugfällan sommaren bästa produkt.

 Miljövänlig flugfälla som drar till sig och fångar irriterande insekter och håller stallet flugfritt. Fällan kan enkelt hängas upp i stallet. Häng upp flera för att hålla flygfän borta och era djur blir glada och slipper irritation.
Miljövänlig flugfälla som drar till sig och fångar irriterande insekter och håller stallet flugfritt. Fällan kan enkelt hängas upp i stallet. Häng upp flera för att hålla flygfän borta och era djur blir glada och slipper irritation.

Flugor älskar smuts och gamla matrester. Det betyder också att de hatar rena hem och kök och drar sig utan att blinka till en flugfälla som doftar … illa.

Illaluktande bete lockar flugor in i fällan

Övermogen frukt eller geggiga grönsaker. Tonfisk. Ja varför inte drämma till med lite färsk kattmat!? Slå på en skvätt öl också för säkerhetsskull så blir det riktig mumma för de där flugorna vi vill åt. Placera sedan betet i din påsflugfälla, som du klickat hem från Landshopping.se, och ut med allt i solen.

Köp den effektiva påsflugfällan här

Bara att vänta och se hur hela påsen så sakterliga fylls med flugor. Lockade av lukten flyger de in i fällan och kan inte ta sig ut. Perfekt att hänga utanför stall, i hagar, i ladugården, gärna flera stycken. Funkar också fint utanför ditt eget hus men tänk på att lukten som flugor älskar inte är angenäm för mänskliga näsor.

Visste du att …

Det hinner bli 10 generationer flugor mellan maj och september. Och det kan utvecklas ca 10 000 flugor i 1 kg spillning.

Köp flugfällan här

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen