Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 11 augusti 2021

Morakniv Scout – bästa kniven för barn sedan 1930

Letar du efter en bra kniv till ett barn? Då är den klassiska och marknadens populäraste kniv Morakniven Scout ett givet val. Ständigt redo fyller den sin funktion allt från att tälja barkbåtar, sälgpipor till grillpinnar. Lyckan för barnet, den blir garanterat total!

 Morakniv Scout är en av våra mest klassiska friluftsknivar och en populär kniv ända sedan den började tillverkas på 1930-talet.
Morakniv Scout är en av våra mest klassiska friluftsknivar och en populär kniv ända sedan den började tillverkas på 1930-talet.

Den är en populär kniv på marknaden och garanterat den första kniven som många av oss har skurit oss på – både du och jag.

Alla minns vi känslan av stolthet att få förtroendet att äga en alldeles egen kniv och sedan bära den i bältet under årets alla skogsutflykter.

Låt barnet växa med Morakniv

Självklart ska du unna dit barn eller barnbarn samma känsla av glädje och förväntan och möjlighet att växa. Köp en den klassiska morakniven försedd med dubbelt parerskydd som hindrar fingrarna från att glida fram över bladet.

Det korta bladet av svenskt rostfritt stål och trähandtaget som är anpassat för mindre händer gör den till en passande kniv att börja med – smidig och enkel att hantera.

Köp klassiska Morakniv Scout i Lands egen webbshop

Numera är kniven, hur konstigt det än låter, ett sällsynt inslag i människors vardag och det är få som klarar att hantera den. Det kan du lätt råda bort på genom att skaffa en Morakniv Scout till ditt barn. Se till att förbereda barnet så nog som möjligt, berätta om knivens olika delar och hur man hanterar den. Poängtera att knivar är vassa och spetsiga och att man kan skära sig eller sticka sig om kniven inte hanteras på rätt sätt.

Skapa minnesvärda äventyr med Morakniv Scout

Börja sedan att tälja en pinne.

 Det allra första användningsområdet för kniven är naturligtvis att tälja en egen grillpinne
Det allra första användningsområdet för kniven är naturligtvis att tälja en egen grillpinne FOTO: FatCamera

Ha roligt och se till att barnets upplevelse blir så spännande och intressant som du tänkt dig.

Rusta dig med plåster!

Vissa saker är bra att ha med sig när det är dags att ge sig ut i naturen för att tälja. Ha alltid en förbandslåda med plåster, sårtejp och mindre första förband nära till hands.

Köp allt från Morakniv här

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen