Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 11 december 2020

Mössverkstan sprider glädje! Fynda färgglada skapelser i ull

I hjärtat av Dalarna mitt i Dala-Floda, byn där kunskapen om hantverk sitter i själen, sys vackra och varma mössor av filtad ull, med största omtanke. God kvalitet och stilfull design är Mössverkstan i Dalarnas signum. Och mössorna som tillverkas i små serier sticker sannerligen ut.

 Skogens sus och trädens tystnad är både hem och inspirationskälla vid tillverkningen av ullmössor i Dala-Floda.
Skogens sus och trädens tystnad är både hem och inspirationskälla vid tillverkningen av ullmössor i Dala-Floda.

Köp Mössverkstans populära ullmössor här

– Mössverkstan rötter och själ finns i vår lilla by, och så vill vi att det skall förbli, säger Peter Ingrids som driver företaget som uppstod kring skidverksamheten i Dalarna. Första produkten som tillverkades var pannband och sedan värmande halstuber för skidbacken. Sedan har utbudet vuxit så att det idag finns mössor både för att passa både när du sporta, skotta snö och att stå still och följa en bandymatch.

Produktion som ger minimalt avtryck

 Mössor tillverkade i Sverige är hett eftertraktade.
Mössor tillverkade i Sverige är hett eftertraktade.

När vintern är som bäst vill vi alla kunna vara ute i den friska luften utan att frysa för att fylla på med ny energi! Mössverkstans filtade ullmössor passar perfekt under gnistrande vinterpromenader när kylan nyper i kinderna.

– Vi lägger stor vikt vid att kunderna skall få en produkt att glädjas med under en lång tid. Sömmerskorna är väl involverade i hela produktionen och har genom åren utvecklat mönsterkonstruktioner som ger minimalt med spill, vilket bidragit till att vi kan behålla produktionen i Sverige, säger Peter.

Se alla färgglada mössor i ull

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen