Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 13 december 2017

Perfekt bok för unga hundälskare: Trickträning för bästa vänner

Alla som har tränat sin hund vet hur det påverkar relationen. Ett förtroende byggs upp och ett samförstånd uppstår. Boken Hundkul! Trickträning för bästa vänner är drömboken för alla unga hundägare.

Har du hund då vet du säkert redan att hundar älskar att utmanas – både fysiskt och med hjälp av kluriga tankenötter. Dessutom mår både hund och människa bra när de gör roliga saker tillsammans.

Med boken Hundkul! Trickträning för bästa vänner har du många roliga stunder tillsammans med din fyrbenta vän att se framemot. Den är skriven för barn och ungdomar men psst … du behöver inte skämmas om du som vuxen låter den här stå i din bokhylla.

Inga förkunskaper krävs

Det visar bara vilken engagerad hundägare du är och att du verkligen bryr dig om att aktivera din hund och ger den en meningsfull vardag.

När tiden är knapp är det perfekt att ha dessa enkla trick och övningar i bakfickan.

Övningarna i boken är indelade i olika klurighetsgrader – klurigt, klurigare och klurigast. Tanken är att man går från en lätt övning till en svårare. Inga förkunskaper krävs. Det enda man investerar är en stund om dagen och smarrigt hundgodis.

Köp den rikt illustrerade trickboken här

Alla övningar beskrivs steg-för-steg i både text och bild för att underlätta förståelsen. Fokus ligger inte på prestation utan på en mysig samvaro. Resan är målet!

Det enda du behöver komma ihåg är att följa trickträningen två gyllene regler: Säg inte nej och ha kul! Resten kommer att gå som en dans vare sig du är ung hundvän eller gammal.

Köp klimatkompenserat hundfoder

Läs även: Lisa fångar våra mest älskade fåglar med pensel och färg

Relaterade artiklar

Läs mer om

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen