Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 20 april 2018

Nytt från Åre! Somrigt snyggt och bekvämt för alla dina aktiviteter

Skrynklar inte, tar lite plats när du reser och är supersnygga i de flesta sammanhang. Vårkollektionen från Årebaserade Skhoop har plagg som passar alla dina äventyr.

Varumärket Skhoop kännetecknas av mycket färg och mönster och alla plagg designas i skidbyn Åre. Vårens kollektion innehåller snygga och sportiga kläder för alla sommaraktiviteter bekväma och sköna nog så att ge sig ut på vardagsäventyr eller på fjället och snygga så att du alltid känner dig välklädd och trendig.

Erbjudande! Snygg skjortblus med fin drapering

skhoop

Rörligt och snyggt för aktivt liv

De är perfekta som reseplagg som du kan använda vid alla tillfällen. De tar liten plats i packningen och vissa är helt skrynkelfria.

Sommarkjolen med insydda funktionsshorts för bästa känslan i skogen, på fjället eller i stan, blir garanterat din nästa favorit.

Köp plaggen som skänker bekväm och exklusiv känsla när du är ute!

Skhoop vår 1

Hitta fler favoritplagg från Skhoop i Land Shopping.

Läs även: Helt i gjutjärn! Smarta vedklyven som alla kan använda

Läs mer om

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen