Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 16 mars

Äntligen egen köksträdgård! Odlingslådor för alla trädgårdar

Moderna, flexibla och passar i så väl lantliga miljöer som i stan och i villaträdgården. Med Land Gardens odlingslådor får du överraskande mycket köksträdgård på liten yta.

Har du en liten trädgård där det bara är sol längs en smal remsa? Inga problem. Välj långsmala lådor i med olika djup och bygg till exempel en odlingstrappa längs din trädgårds staket. Med Land Gardens odlingslådor i obehandlat eller galvaniserat stål går det att få mycket köksträdgård även om området inte är så stort – och det här är bara ett av alla fiffiga möjligheter som finns.

Odlingslådor på hjul

Du kan odla på terrassen, balkongen, taket, längs gångar. Välj lådor med hjul så kan du flytta dem för att skydda dem från stark vind eller placera dem i rätt solläge.

Unna dig en aromatisk kryddrabatt blanda dina favoritkryddor som till exempel timjan, oregano, salvia och persilja sätt dem tillsammans med vackra perenner så som fingerborgsblomma, lavendel, anisört och blodtopp. De kommer att stormtrivas i lådornas porösa jord som inte riskerar att trampas ihop eftersom de upphöjda bäddarna är lätta att komma åt och aldrig behöver beträdas. Och som en extra bonus värms jorden upp i de upphöjda odlingsbäddarna snabbare på våren och ger extra växtkraft.

Rost så snyggt mot det gröna

Land Gardens samtliga lådor har lång livslängd och är helt underhållsfria. De obehandlade rostar naturligt och det organiska uttrycket passar både i stan och i lantliga miljöer och passar så fint ihop med grödorna.

Tänk på att jorden måste vara väl gödslad för att kunna ge alla växterna det de behöver och var noga med att gödsla dina odlingslådor varje gång du byter gröda.

Köp odlingslådorna som passar dig här

Land Garden

Handla fler fiffiga redskap till trådgården i Land Shopping.

Läs även: Alltid rätt klädd i koftan Delsbotwist

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen