Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 11 september 2018

Omtalat och trendigt just nu! Koltvål rengör huden på djupet

Den är en snackis i hudvårdsvärlden just nu – men det är långt ifrån en nyhet. Kol har använts för att rengöra huden i årtusenden. Land Shopping förklarar hur något så svart kan göra så rent.

Kol är ett av de viktigaste grundämnena i världen och en viktig byggsten i allt levande.

Utan kol skulle det inte finnas något liv på jorden.

En viss typ av kol, aktivt kol, som hettats upp i syrefattig miljö, är dessutom läkande och har antibakteriell och rengörande effekt.

Tvätta dig ren med kol – torka dig torr med lin

Det aktiva kolet har en extremt stark förmåga att dra till sig andra ämnen och fungerar alltså som en slags magnet för smuts, fett och föroreningar, vilket är förklaringen till att det så effektivt rengör huden på djupet. Den här djuprengörande effekten är särskilt bra för den som har problemhy, lite fetare hy eller akne.

Så tar du hand om din tvål

Tvålen från Just Wood innehåller inga konserveringsmedel, så om du vill att din tvål ska räcka längre så låt den inte ligga i vatten. Införskaffa gärna ett bra tvålfat eller tvålhängare och förvara gärna oanvända tvålar svalt och mörkt. Du kommer att upptäcka att tvålen krymper lite, men det är helt naturligt. Och det kan vara bra att veta att färgen kan blekas men tvålens egenskaper finns kvar.

Ta mig till Land Shopping

Läs även: 4 saker du minst ska packa i din krislådaHandla lokalt hantverk och kända varumärken på Land Shopping.

Relaterade artiklar

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen