Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 16 april 2021

Vackra ormhassel – älskad av både inredare och designers

Vacker ute. Vacker inne. Njut av ormhasselns fantastiska skruvade former i trädgården eller av ett par bara kvistar i en vas. Förgyll din vardag med vår utvalda lågväxande sort – perfekt även för lilla trädgården.

 Lågväxande ormhassel Corylus avellana Scooter är en dvärgform och har ett nättare utseende.
Lågväxande ormhassel Corylus avellana Scooter är en dvärgform och har ett nättare utseende.

Korkskruvade grenar och vackra gula hängen under tidig vår. Ormhasseln är en riktig blickmagnet och en riktig ögonfröjd som älskas av designers och inredare. Den passar perfekt som solitär i din trädgård. En del tycker att den ser lite konstig ut på sommaren med sina krusiga blad och föredrar busken på vintern när grenarna är kala.

Köp vår utvalda ormhassel här – lågväxande

Grenarna används ofta som dekoration i arrangemang och inredning och är just nu högaktuell och syns i många instagraminlägg och i inredningsmagasin. En eller två ensamma grenar i en enkel vas – vackrare än så blir det knappast.

Ormhassel blommar vackert ute – perfekt dekoration inne

 Ormhasseln har både han- och honblommor på samma buske.
Ormhasseln har både han- och honblommor på samma buske. FOTO: tioloco

Med ett bestämt handlag går det också att försiktigt böja dem i en dekorativ stilren krans. Till påsk med några få utvalda dekorationer lyfter de hela dukningen till nya höjder.

Landshopping.ses utvalda lågväxande ormhassel Corylus avellana Scooter är en dvärgform och har ett nättare utseende och blir inte så stor och grov. Den brukar stanna på cirka två meters höjd och passar därför bra i en villaträdgård. Du får ändå njuta av de vackra hängena och de vridna grenarna. Tyvärr är den odlingsbar endast upp till zon 4.

Köp vår Ormhassel

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen