Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 8 december 2017

Paketpris på unikt kurbitsset i vackert julrött

Knästrumpor, mössor, vantar och andra härliga ullplagg med kurbitsmönster har blivit en riktig storsäljare i Land Shopping. Köp ett unikt set i julens varma färger till julkalenderpris.

Lisa Staffas i Linghed yllemössor och strumpor med kurbitsmönster uppmärksammades stort förra vintern när prins Carl Philip och prinsessan Sofia fick hennes mössor i present under ett besök i Grövelsjön.

Under besöket började det snöa och prinsparet drog på sig mössorna. Det var många fotografer på plats och bilderna på prinsparet i Lisa Staffas mössor spreds över hela landet.

– Det var fantastiskt roligt och de var ju grymt snygga i mössorna, säger Lisa. Jag fick massor av meddelanden på Facebook och i min mejlbox – ”Lisa, har du sett? Mössorna är överallt!”.

Sedan dess har de hjort succé även i Land Shopping.

Julkalendersspecial – köp kurbits i julrött till paketpris

Lucka 8

Läs även: 3 fina handarbeten att lägga under granen

Handla mer lokalt hantverk och kända varumärken i Land Shopping.

Relaterade artiklar

Läs mer om

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen