Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 20 december 2018

Bästa hjälpen när du söker lugnet! Örhängen av trä med doft av skog

De är bra för din hud, de luktar gott och har en fin design. Stina Gunnarsson har designat parfymörhängen med olika dofter av skog. Skogsdoft är lugnande och perfekt för alla stressade själar.

Dofterna är 100 procent rena och består av eteriska träoljor. De tre dofterna är cederträ, granbarr och tallbarr. I stället för att spruta doften på din hud så duttar du en droppe på örhängena och får en skön doft som lugnar och för tankarna till sommarvarma skogar hela dagen.

Köp handgjorda smycken med ugnande skogsdoft

PARFYMÖRHÄNGEN

Stina och hennes stora intresse för trä

Redan i lågstadiets träslöjdssal vaknade Stinas intresse för trä. I stället för de klassiska träslevarna gav hon sig på hyllor och stolar i tidig ålder. Är du också en träälskare kommer du garanterat hitta något bland hennes produkter, som till stor del består av laserskurna smycken i många olika former. Du hittar dem hos Land Shopping förstås!

Handla lokalt hantverk och kända varumärken i Land Shopping.

Läs även: Aktivt kol är vinterns hudvårdstrend! Prova koltvål för ansiktstvätt

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen