Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 20 december 2018

Parfymörhängen – dofta gott med svensk design

I stället för att spraya parfym på halsen och snabbt märka hur den dunstar bort, kan du nu dofta fräscht hela dagen tack vare en smart svensk produkt: parfymörhängen i trä.

De är bra för din hud, de luktar gott och har en fin design. Stina Gunnarsson som startat företaget Just Wood säljer nu parfymörhängen med olika dofter. En perfekt kombination för dig som vill dofta gott och gillar handgjorda smycken från svenska tillverkare.

KÖP HANDGJORDA SMYCKEN MED DOFT

PARFYMÖRHÄNGEN

Eteriska träoljor med rena dofter

Dofterna som följer med är 100 procent rena och består av eteriska träoljor. De tre dofterna är cederträ, granbarr och tallbarr. Så oavsett om du gillar söta, sträva eller uppfriskande dofter finns det något för dig. I stället för att spruta parfym på din hud så duttar du en droppe på örhängena och får en skön doft som håller hela dagen.

Stina och hennes stora intresse för trä

Redan i lågstadiets träslöjdssal vaknade Stinas intresse för trä. I stället för de klassiska träslevarna gav hon sig på hyllor och stolar i tidig ålder. Är du också en träälskare kommer du garanterat hitta något bland hennes produkter, som till stor del består av laserskurna smycken i många olika former. Du hittar dem hos Land Shopping förstås!

Handla lokalt hantverk och kända varumärken i Land Shopping.

Läs även: Aktivt kol är vinterns hudvårdstrend! Prova koltvål för ansiktstvätt

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen