Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 18 maj 2022

Perfekta presenter till sommarens fester och kalas

Studenten, dopet eller sommarfesten hos vännerna. Här får du tips om helt unika gåvor på temat hantverk och design från Landshoppings leverantörer. De flesta arbetar småskaligt från hela landet med känsla och kvalitet.

Äkta handgjort tennarmband för alla smaker

 Fint presenttips från ett familjeföretag i Luleå som designar och tillverkar handgjorda tennarmband av allra högsta kvalitet.
Fint presenttips från ett familjeföretag i Luleå som designar och tillverkar handgjorda tennarmband av allra högsta kvalitet.

Slöjd och hantverk är ingen trend och inget som kommer att gå över men just nu är tennarmbanden extra populära och syns på både män och kvinnors handleder. Snyggt till linnekostymen eller till friluftsskjortan. Landshoppings armband är tillverkade av familjeföretaget Julevue.

Köp tennarmband

Handgjord hud- och hårvård från KaliFlower Organics

 Ge bort schampo med avkok på björk för naturlig hårtvätt.
Ge bort schampo med avkok på björk för naturlig hårtvätt.

Handjort med mycket omsorg. Naturliga ingredienser, vackert förpackat. KaliFlower Organics ekologiska kroppsvård är milda och nedbrytbara produkter med ingredienser från växtriket. En verklig personlig gåva som signalerar omtanke.

Köp handgjord hudvård här

Gå bort-blomma att hänga på väggen

 Varumärket Hugodesign andas välbehag och harmoni.
Varumärket Hugodesign andas välbehag och harmoni.

Byt ut den vanliga gå bort-buketten eller krukväxten till en vacker poster med botaniskt motiv. Passa på att köp hem flera så de alltid finns till hands. Hugo Designs Botaniska motiv är illustrerade av C.A.M. Lindman från Nordens Flora.

Du får dem fint förpackade i en rulle. Perfekt som gåva.

Handsydda linnehanddukar till den stilmedvetna

 3 stycken lyxiga kökshanddukar i certifierat linne.
3 stycken lyxiga kökshanddukar i certifierat linne.

Lisa Designs vackra linnehanddukar med Leksandsband passar både som gästhandduk och som servetter till en stilmedveten dukning. De ger en naturnära look, signalerar tradition, hantverk och medvetenhet. En lyx att få som present.

3-pack linnehanddukar: 395 kr

Handgjort silverhjärta i flera storlekar

 Student, dop eller födelsedag. Finaste smycket blir perfekta presenten.
Student, dop eller födelsedag. Finaste smycket blir perfekta presenten. FOTO: Maria G Nilsson

Från det minsta lilla hjärtat på ormlänk till ett större hjärta matchat med svart läderrem. Brokig smyckens silverhjärta är ett klassiskt smycke i personlig tappning som passar till alla åldrar. Välj det lilla till dopet och medium med rem till den tuffa unga studenten.

Köp Brokig hjärta här

Vedklyv i gjutjärn – snygg, smart och säker

 Ge bort en rejäl och säker vedklyv i present.
Ge bort en rejäl och säker vedklyv i present.

Ska du uppvakta en jubilar som har kamin eller öppen spis och vill ge bort något rejält så är detta den perfekta och oväntade gåvan. En vedklyv i gjutjärn som gör det säkert att gå ut i vedboden för alla åldrar. Klyven håller mycket hög kvalitet, är snygg och rolig att använda och får toppbetyg av kunder. Köp gärna till gummiklubban.

Köp vedklyv: 1395 kr

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen