Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 20 december 2018

Plastbanta spelhyllan! Gotländsk spelglädje i trä för hela familjen

Gotländska företaget Martall ser till så att man inte behöver tumma på vare sig miljö eller design när man vill köpa spel. I samarbete med konstnärer har de tagit fram en kollektion av klassiska sällskapsspel i trä!

Visst minns man barndomens spelstunder med familj och vänner? För en del av oss var spelen i trä men sedan dess har många spelpjäser och brädor bytts ut mot plastvarianter. Nu går utvecklingen åt ett annat håll igen.

Klassiska spel för livslånga minnen

Att ge bort ett spel i present är att ge bort timmar av underhållning, men även många fantastiska minnen. I tider av skärmberoende kan det vara fantastiskt givande att sitta runt ett bord och spela sällskapsspel tillsammans.

KÖP SÄLLSKAPSSPEL FRÅN SVENSKA MARTALL HOS LAND SHOPPING!

SPEL FRÅN MARTELL

Konstnärer skapar åt det gotländska företaget

Martall är ett gotländskt företag som försöker medverka till utvecklingen av Gotland som både resmål och etableringsort. De samarbetar med en rad namnkunniga illustratörer och konstnärer för att ta fram sina produkter. I kollektionen med sällskapsspel finns bland annat ett memory av Ernst Billgren. Tanken är att produkterna ska vara miljösmarta, hållbara men också snygga att ha framme som prydnad.

Handla lokalt hantverk och kända varumärken i Land Shopping.

Läs även: Sköt om ditt fårskinn! Därför gör höstrusket underverk

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen