Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 12 mars 2018

Påskris på nytt sätt: Djurvänligt och färgglatt med ull

Satsa på ett djurvänligt påskris i år och dekorera med färgat ull. Tussar och söta tovade bollar– superfint, påskigt och ett bättre alternativ än de importerade fjädrarna.

FOTO: Mostphotos

2017 uppmärksammades det i flera medier att de flesta påskfjädrarna i Sverige kommer ifrån kalkoner som växt upp i köttindustrin i USA. Det ledde till att många fick upp ögonen för baksidan av det traditionella påskpyntet och väckte fantasin och kreativiteten bland alla pysselfantaster.

Tovad ull till påskriset

Har du inte tid att göra dina egna djurvänliga påskrisdekorationer kan du köpa prisvärda och färgglada ullbollar från Refo som byggt hela sin affärsidé på hållbar och cirkulär konsumtion.

Ett annat alternativ är att dekorera med tussar av färgad ull. Köp en påse ull i olika färger till påskriset istället för fjädrar, det blir härligt och färgglatt. När påsken är över – sätt ut riset så att fåglarna kan plocka ullen och bädda med.

Köp påskullen till årets ris här

Hitta mer hantverk och svenskproducerade produkter i Land Shopping.

Läs även: Gården där tiden stått stilla: Älskar du Mandelmann är det här boken för dig

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen