Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 26 januari 2021

Rusning efter smidiga reflexselen

Köp den smarta reflexselen som har blivit så populär. Den finns i flera färger, ryms i fickan och passar från barnstorlek till XXL. Bäst av allt: Du syns i mörkret upp till 500 meter.

 Selen passar alla från 5 år och upp till storlek XXL. Välj en färg till varje familjemedlem.
Selen passar alla från 5 år och upp till storlek XXL. Välj en färg till varje familjemedlem.

– Förr ville ingen använda reflex. När selen kom har det blivit trendigt att bära reflex. Man ser den på var och varannan person på kvällarna, säger Mikael Trofast, leverantör av selen på Landshopping.se

Det är goda nyheter.

Bli en i gänget – beställ din reflexsele här!

Den som är ute och går i mörker syns ju som bekant väldigt dåligt. Från en bil med halvljus syns en person med vanliga reflexer på 125 meters håll, utan reflexer är avståndet bara 25 meter. Med reflexselen syns du upp till 500 meter, enligt leverantören Stuffstore.se.

Värre blir det av att de flesta har mörka och till och med svarta höst- och vinterkläder. Och vi vet det så väl. Ändå är det så lätt att strunta i den där livräddande reflexen.

Smidig reflexsele får plats i fickan

 Sitter bra, syns väldigt bra när du och dina nära vistas ute i mörker.
Sitter bra, syns väldigt bra när du och dina nära vistas ute i mörker.

Den nya populära reflexselen kom ut på marknaden förra hösten och det sa bara pang så hade försäljningen skjutit i höjden, enligt Mikael.

– Kunderna beställer en färg till varje familjemedlem, så har man var sin. De är ju så smidiga att använda och lätta att stoppa ned i fickan.

Är du redan en flitig reflexanvändare kan det vara bra att tänka på att reflexer är en färskvara som bara håller ett par år. Se över och byt ut gamla reflexer, skriver Motormännen på sin webbsida.

Ta mig till Land Shopping

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen