Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 25 november 2020

Sprid julig stämning med ingefärssåpa

Ingen jul utan äkta gran och doften av glögg och saffran. Tycker du också att julen ska dofta, annars är den inte på riktigt? Julstäda hemmet med handgjord Västerbottenssåpa med doft av ingefära och kom i stämning.

 Julsåpan är precis som övrig Västerbottenssåpa tillverkad av saponiserat vegetabiliskt fett, men har fått en ny doftkostym inför julstöket.
Julsåpan är precis som övrig Västerbottenssåpa tillverkad av saponiserat vegetabiliskt fett, men har fått en ny doftkostym inför julstöket.

De upplevelser man fick som barn lever kvar länge. Det är därför som julen så starkt förknippas med tradition, trygghet och hembakat. Julen ska dofta och smaka, det är en sinnesupplevelse vi längtar till.

Listan på juldofterna vi älskar

Äkta gran, saffran, hyacint, clementin, kanel, kryddnejlika, kardemumma och ingefära – tillsammans sätter dofterna den precis rätta känslan.

Skapa stämningen hemma med Västerbottenssåpas uppskattade julspecial: Julsåpa med doft av ingefära.

Sätt rätt stämning med julsåpa

Julsåpan har alla såpans fantastiska städegenskaper; den är dryg och lika snäll mot hud och miljö som den är tuff mot all sorts smuts. Därför passar det att använda såpa i såväl knäckkladdiga kök som vid storstädning av badrummet, eller som ytbehandling för att få den där släta, fina ytan på träbordet du ärvt av mormor.

Såpans allsidighet var känt redan när Sverige var bondesamhälle och bönderna själva framställde såpa av pottaska hemma på gårdarna.

Se alla produkter för ett julfint hem

Läs också: Juldoften vi älskar! Så gör du egna brända mandlar

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen