Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 28 maj 2019

Säckodla grönsaker – enkelt, charmigt och jättegott

Enkla att fylla med jord, lätta att flytta och plocka bort allt eftersom. Med odlingssäckar kan du snabbt skapa frodiga pop-upodlingar utan att behöva gräva – i trädgården, på uteplatsen, på balkongen – var som helst där du har lite ledig yta.

Förutom den härliga grönskan och lyxen att njuta av egenodlade grönsaker så är det bästa med Vigoroot odlingsäckar att de så lätt går att fälla ihop och stuva undan när vintern kommer. De tar ingen plats! Och de håller för flera odlingssäsonger.

Bidrar till friska och starka rötter

Vigoroot är gjort av 100 procent återvunnen polypropen, ett slags textil som bidrar till att växternas rötter luftbeskärs. Det innebär att när rottrådarna når insidan av krukan så startar den så kallade air-pruning’-process, som man kan likna med att de beskärs, rötterna kan fortsätta utvecklas utan att bilda rotsnurr i krukan och växten kan utvecklas. Med friska och starka rötter kan växten enklare ta upp alla viktiga näringsämnen och det vatten den behöver.

Enkel att använda och lätt att återanvända – köp Vigoroot odlingskrukor

Det viktigaste för alla växter är att få god plats för rötterna och en jord som kan hålla fukten. Varva lecakulor, planteringsjord (och färdigjäst Bokashi från köket om du har) och plantera. Skapa trevliga grupper med säckar av olika storlekar. Med hjälp av handtagen flyttar du dem lätt för bästa solläge, skydd mor kyla, regn och blåst.

Ta mig till Land Shopping

Läs även: Din kökshandduk är proppfull av historia – 5 klassiker från Klässbols

Relaterade artiklar

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen