Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 4 juli 2018

Svalt och fräscht med hamamhandduk – torkar snabbt och tar liten plats

Handvävd i 100 procent ekologisk bomull och med enkla stilrena mönster – turkiska hamamhandduken gör succé i Sverige. Har du sett de sommarfräscha handdukarna med knutna fransar på bryggor och stränder runt om i landet? Köp dem på Landshopping.se

Visst är frottéhanddukar mjuka och mysiga, men när de väl blivit blöta tar de en bra stund att torka. Hamamhanddukar i 100 procent bomull torkar fem gånger snabbare än frotté, är stora men tar mindre utrymme i skåp och hylla, och de är så mycket snyggare än vanliga frottéhanddukar och bomullen är mjuk mot huden. Med tiden blir din hamam handduk mjukare och bättre och vi är övertygade om att du kommer vilja ta med den på alla dina resor, oavsett destination.

Köp handvävda hamamhanddukar här – välj din favorit

Handvävt för svenskt företag

Urban Joi är ett svenskt företag vars ekologiska handdukar passar perfekt för strandliv, campingen, båten eller att svepa runt sig efter yogan. Alla handdukar vävs för hand i Turkiet i finaste mjuka bomull av skickliga hantverkare på små familjeägda väverier. Där har vävtekniken och hantverket gått i arv från generation till generation.

Väverierna väljs med stor omsorg och hela produktionen– från val av material till färdig handduk – utförs på ett hållbart och miljövänligt sätt. samtidigt som den 600 år gamla hantverkstraditionen hålls levande. Produktionen lever upp till moraliska, etiska och miljömässiga krav.

Handla och njut av din hamamhandduk

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen