Gå till innehåll

Meddelande:

Det ser ut att vara tekniska problem just nu.

svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 4 July

Skandinavisk form + turkiskt hantverk = succé

Handvävd i 100 procent bomull och med enkla mönster i skandinavisk stil – hamamhandduken gör succé i Sverige. Har du sett de randiga handdukarna med knutna fransar på bryggor och stränder runt om i landet? Nu finns de att köpa i Land Shopping.

FOTO: Ticking Stripes

Visst är frottéhanddukar mjuka och mysiga, men när de väl blivit blöta tar de en bra stund att torka. Hamamhanddukar i 100 procent bomull torkar på ett kick och det är en av anledningarna till att de blivit så populära. De är lyxigt mjuka och dessutom lätta att packa med sig tack vare den kompakta designen. Under vintermånaderna kan de med fördel användas som filtar, så de gör nytta året om.

Köp handvävda hamamhanddukar i svensk design här

Ticking stripes

Handvävt för svenskt företag

Ticking Stripes är ett svenskt företag, men alla handdukar vävs för hand i en turkisk by. Projektet ger både jobb och glädje åt invånarna i Denizli, samtidigt som hantverkstraditionen hålls levande. Produktionen lever upp till moraliska, etiska och miljömässiga krav och designen är framtagen för att passa en skandinavisk marknad.

Handla lokalt hantverk och kända varumärken i Land Shopping

Läs även: Kalorisnålt iskaffe som svalkar i värmen

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen