Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 28 augusti 2018

Skånsk klassiker! En svensktillverkad ”rullebör” att lita på

Den får aldrig punka, den håller i generationer och den ser till att du behöver lyfta max 20 procent av vikten du lastat. Hörby bruks skottkärra Ekeby är en svensk klassiker som tillverkats sedan 1926.

Den är anspråkslös och lätt att ta förgiven. En skottkärra ska bara finnas där och göra sitt jobb men har du tänk på trädgårdsarbetet skulle se ut utan avlastningen som en riktigt rejäl skottkärra ger: Nästan helt omöjligt – i alla fall väldigt tungt och otympligt! Och tänkt dig vad trist midsommar skulle bli utan busigt skottkärre-race!

Svensk hantverkstradition

Ekeby-skottkärran är en äkta svensk klassiker som har tillverkats i Skåne sedan början av 1900-talet och den går att använda till allt! Köra jord, tunga stenar och packningen till båten.

Ergonomisk och stabil

Den starka pulverlacken skyddar mot slitage, väder och vind och designen är utformad så att du ska kunna lyfta tungt men ändå ergonomiskt. Ekebys unika konstruktionen ser nämligen till att du bara behöver lyfta 15-20 procent av vikten du lastat och den är smidig och stabil med träskalmar som ger en varm känsla att hålla i.

Hörby bruks klassiska modell Ekeby monteras för hand i Hörby där hantverkstraditionen vårdats i decennier.

Köp en äkta slitvarg med punkteringsfritt hjul

Handla lokalt hantverk och kända varumärken i Land Shopping.

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen