Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 18 juli 2019

Sköna klänningar för alla former och storlekar

Bekvämt och uppklätt – i en och samma klänning! Här är fyra sköna klänningar som dessutom kommer hjälpa dig att håva in komplimanger.

 Klänningen 8406 från Maria Lindberg Design.
Klänningen 8406 från Maria Lindberg Design. FOTO: Malou Winter / Maria Lindberg Design

När det gäller klädshopping brukar man prata om CPU (cost per use/kostnad per användning). Se våra tips om klänningar som kommer att hålla länge, användas mycket och ge en riktigt låg kostnad per användning. Alla finns dessutom i många olika storlekar.

1. Gråmelerad linneklänning för alla säsonger

Designern Maria Lindberg vet hur man skapar plagg som är smickrande för olika former. I Järvsö har hon jobbat med just detta sedan år 1991. Den storsäljande modellen 8406 är i ett mjukt linnetyg med härligt fall. Givetvis med fickor för mobilen, nycklarna eller en tjugolapp att köpa glass för. Det bästa med klänningen är dock att den funkar för alla säsonger. På sommaren kör du bara ben och armar, på vintern kan du till exempel ha en polotröja och varma leggings under.

2. Långklänningen ASTA i tre färger

Svart, vit eller naturmelerad – vilken färg lockar dig mest? Njut av sommaren på stranden eller på restaurangen i denna svala långklänning från svenska Lisas Design. Mitt bak finns ett sprund som ser till att du enkelt tar dig fram. Matcha gärna med ett snyggt halsband eller dina favoritörhängen.

3. Sval A-formad linneklänning med fickor

Alla klänningar från Lisas design är sydda i Sverige och alltså så även denna pärla. Ilma är en A-formad linneklänning med dragkedja i ryggen och sköna fickor fram. Fållen är rejält tilltagen så att du ska kunna anpassa den efter din kropp. Vill du ha en svart eller en vit? Eller varför inte en av varje?

4. Klänning med breda, sköna axelband

Klänningen Aina från Lisas Design är i en modell som är smickrande för de allra flesta. Tajt över bysten och sedan lätt utställd med lagda veck för att skapa form. Det sköna linnetyget låter huden andas. Välj mellan flera glada färger! Klänningen kan tvättas i maskin, se bara till att hängtorka istället för att torktumla så kommer du ha en följeslagare för många år framöver.

Ta mig till Land Shopping

Läs även: Fem goda anledningar att välja träskor

Relaterade artiklar

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen