Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 27 augusti 2021

Skördenätet räddar fallfrukten

Ta vara på höstens fallfrukt och gör till exempel egen must. Smarta skördenätet löser fallfruktsproblemet snabbt och enkelt.

 Istället för att falla ned på marken så landar frukten mjukt i nätet som är placerat under träden.
Istället för att falla ned på marken så landar frukten mjukt i nätet som är placerat under träden.

Minns du när trädet var ungt och hur du med andakt plockade det första äpplet och skar i bitar så att alla förväntansfulla skulle smaka? Nu är den tiden förbi. Ditt träd har vuxit sig praktfullt och stort. Om våren blommar det ymnigt och vid skördetid hänger grenarna tyngda av all frukt. Det är ett lyxproblem. Gräsmattan blir samtidigt nerlusad av äpplen och lockar till sig diverse oinbjudna gäster.

Älskar du också smarta innovationer? Köp skördenätet här

När fallfrukt som äpplen och päron ligger och ruttnar på gräsmattan bildas det fukt och mögel och i värsta fall kan svampsjukdomar få fäste i gräset och skada mattan. Fallfrukten lockar till sig mördarsniglar och de små rackarna äpplevecklare. Getingar älskar dessutom jäsande frukt.

Skördenätet samlar fallfrukten

Med Lands utvalda äppelfångare, som också kallas för skördenät, kan du enkelt ta vara på fallfrukten. Med hjälp av nätet kan frukten landa mjukt och det är sedan enkelt att samla in all frukt.

 Eftersom att nätet är uppspänt med pinnar skadas inte frukten i fallet. Då att frukten inte ligger på marken skyddas den även mot maskar och andra kryp.
Eftersom att nätet är uppspänt med pinnar skadas inte frukten i fallet. Då att frukten inte ligger på marken skyddas den även mot maskar och andra kryp.

Lätt att sätta upp och vädertåligt

Just det här skördenätet är av god kvalité och riktigt stryktåligt eftersom det är tillverkat i ett vädertåligt och slitstarkt tyg som klarar av regn, vind och frost. Tyget är vävt av 100 procent polyesterfiber och kan tvättas i maskin. Metallpinnarna som spänner upp nätet är rostskyddade.

Lätt att montera och passar alla fruktträd

Det passar alla sorters fruktträd, inklusive äpplen, päron, plommon och körsbär. Skördenätet storlek på 3,2 x 2,8 meter gör det lämpligt även för stora träd.

Köp skördenätet här

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen