Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 29 november 2018

Rädda ryggen du med! Smart svensk skyffel vinner ergonomipris

Skyfflar har sett likadana ut sedan urminnes tider och vi har accepterat att monoton och tröttsam skyffling endast kan utföras på ett sätt för hand. Med Skyfflalette ställs dock allt på ända.

FOTO: Ola Kjelbye

När Peter Johanson i den halländska orten Åsa skulle visa sin femåriga son att pappa visst kan åka skateboard gick det som väntat. Med en sträckt och värkande rygg skulle Peter sedan försöka skyffla tre ton trädgårdsgrus som levererats till tomten. Att böja och vrida sig visade sig helt omöjligt. Då fick han syn på ett markrör och idén till Skyfflalette var född.

Köp Skyfflalette hos Land Shopping – perfekt julklapp!

Prisvinnande skyffel som räddar ryggar

I dag har Peter lämnat sitt jobb som optiker och jobbar heltid med att utveckla och sälja Skyfflalette. Han kom igång med verksamheten tack vare innovationsstöd från Almi och framgången lät inte vänta på sig. I år tilldelades han ett pris av Nordiska ergonomisällskapet.

Så fungerar skyffeln

Kolla på videon för att se den smarta designen hos Skyfflalette.

Hitta fler erbjudanden och handla lokalt hantverk i Land Shopping.

Läs även: Med det här verktyget kan du ta 100 mördarsniglar per minut

Relaterade artiklar

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen