Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 14 januari 2020

Smart trygghetsklocka hjälper äldre att behålla friheten

Den har täckning över hela världen, utomhus och inne och den kan rädda ditt liv om du till exempel bor ensam på landet. Med BellPal fallklocka kan du enkelt bygga ditt eget trygghtesnätverk som automatiskt får larm om något skulle hända.

 Klockan Bellpal har ett inbyggt fallarm som blixtsnabbt larmar nära och kära.
Klockan Bellpal har ett inbyggt fallarm som blixtsnabbt larmar nära och kära.

Ibland kan det behövas ett litet test.

Lägg dig på golvet med armar och ben utsträckta.

– Om du blir liggandes och inte kan ta dig upp, då har du vunnit en livsviktig insikt, det säger David Ziemsky som tillsammans med forskare och läkare har utvecklat en helt ny sorts trygghetslarm – klockan Bellpal som både är snygg och som fungerar på ett smart sätt med hjälp av modern teknik.

Köp snygga fallklockan BellPal här

– Nästan alla människor kan råka ut för en olycka och svimma av väldigt enkla anledningar, till exempel att man har ätit dåligt och det kan vara farligt att ha en övertro på sin kapacitet. Det är heller inte bra att bli rädd och begränsa sig själv, sluta träffa vänner och röra sig mindre.

– Klockan BellPal är det perfekta stödet så att du kan fortsätta känna dig fri. Det är skönt både för dig och känns tryggt dina närmaste så de slipper oroa sig i onödan, resonerar David.

 Larmklockan BellPal är superenkel att använda, den fungerar helt automatiskt precis överallt och den gör det möjligt för seniorer att leva självständigt och tryggt.
Larmklockan BellPal är superenkel att använda, den fungerar helt automatiskt precis överallt och den gör det möjligt för seniorer att leva självständigt och tryggt.

Oroligt för anhöriga

Han vet hur det är att vara nära anhörig till en älskad senior familjemedlem som helt i onödan råkar ut för en olycka.

– Min mormor föll i badrummet och blev liggandes i många timmar innan hon fick hjälp. Det var då jag fick idén om klockan. Den ser ut precis som en vanlig klocka, men den larmar dina anhöriga, som du själv har valt, i händelse av ett fall – du kan bara inte se all den fiffiga tekniken och den avancerade tränade algoritmerna som finns på insidan.

Enkelt att använda Bellpal

Du behöver inte mycket teknisk förkunskap för att använda en BellPal klocka, det enda du behöver är klockan, en smart telefon och ett Nära & Kära-abonnemang, du får ett 12-månaders abonnemang utan kostnad när du köper din klocka via Landshopping. BellPals support finns alltid till hands måndag till fredag.

Se alla klockor från Bellpal och läs mer

Läs även: Larmar nära och kära – smart klocka känner om du ramlar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen