Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 10 maj 2021

Smartaste shoppingväskan – glöm fördomarna och ta en arbetshäst till butiken

Glöm tantstämpeln! Om det förr fanns fördomar om den rullande shoppingväskan så är den tiden förbi. Dramaten-väskan är en smart arbetshäst som är snäll mot både din kropp och miljön.

 Varför skulle det vara smartare eller ballare att kånka tunga kassar än att använda en fiffig väska som avlastar kroppen?
Varför skulle det vara smartare eller ballare att kånka tunga kassar än att använda en fiffig väska som avlastar kroppen?

Ni vet hur det brukade vara: gamla tanter och Stig-Helmer. De var de enda du såg dra en rullande väska på hjul bakom sig. Men det var då! Nu är läget ett helt annat. Allt fler vill låt bilen stå och inser att en ”dramaten” är det smartaste sättet att dra hem maten.

Med en smidig shoppingväska på hjul är du inte bara en miljöhjälte när du tackar nej till plastpåsarna – du gör kroppen en tjänst på samma gång.

Snygga väskan Reisenthel Foldabletrolley

Attitydförändringen märks också i hur man pratar om väskan. Där ”dramaten” tidigare var det allmänna smeknamnet på rullväskan omnämns de på 2020-talet som shoppingvagnar. Mormor-stämpeln är som bortblåst – och människor i alla åldrar har insett det smarta i att ha med en riktig arbetshäst när de går och handlar.

Spara bärkraften med rullväskan

En bra rullande shoppingväska är robust för att lätt klara att proppas full med matvaror och väger samtidigt inte så mycket. Spara bärkraften till annat och rulla smidigt hem varorna till fots istället.

 Skona kroppen och slipp bära tunga matkassar hem.
Skona kroppen och slipp bära tunga matkassar hem. FOTO: anyaberkut

Skippa bilen till butiken, ta din trogna arbetshäst istället. Både miljön, dina händer och axlar kommer att tacka dig. En shoppingväska av hög kvalitet är ett riktigt praktiskt hjälpmedel som funkar minst lika bra att ta med till gymmet eller på resan.

Kanske fanns det en tid då dramaten-väskan gömdes i garderoben. Men allt var som bekant inte bättre förr och ibland förändras tiderna faktiskt – till det bättre.

Dramaten – röd, svart eller prickig

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen