Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 15 mars 2019

Snygg, mjuk & varm – räddningen för svala svenska sommarkvällar

Här är mjuka, varma ponchos i användbara färger. I Land Shopping hittar du svenskstickade skönheter, alla från Västergötland.

Ponchon är ett genialt plagg som är lätt att älska – varmt, mjuk och elegant. Kombinera din poncho med vanliga jeans och se både elegant och välklädd ut. Bär den utanpå den lätta dunjackan medan våren fortfarande är lite för kylig och när du tröttnat på den tjocka vinterjackan.

När sommaren är här kommer du älska din poncho ännu lite mer – den är bästa räddningen under svala sommarkvällar. Kura ihop under den eller lägg den över benen och håll dig varm.

Köp tunna sköna ponchos stickade i Sverige

De vackra och mjuka ponchos i Land Shopping som är tillverkade av Christina Edursdotter i Kinna är rena rama konsthantverken. Stora sjok av tyger stickas i en gigantisk stickmaskin och mönstren är designade av Christina som hämtar sin inspiration från växter och naturen.

Visste du att …

Ordet poncho kommer från amerikansk spanska och är i sin tur hämtat ur ett inhemskt latinamerikanskt språk. Man tror att den första ponchon tillverkades av skinn där man helt sonika skar ett hål för huvudet och trädde skinnet över axlarna.

Se alla utvalda ponchos

Läs även: Klassiker bäst i test: Svensk dammvippa med strutsfjädrar

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen