Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 28 mars 2018

Hennes mamma högg sig i handen: Då uppfann Ayla smartaste vedklyven

Ayla var bara 13 år när hon uppfann vedklyven som späntar stickor smart och snabbt och räddar fingrar. Lägg undan yxan! Kindling Cracker är vedklyven alla kan använda, både gammal som ung.

Från och med nu kan du låta barnen spänta ved – med den fantastiska uppfinningen Kindling Cracker från Nya Zeeland är det både tryggt, säkert och snabbt går det. Perfekt för den som avskytt att stå med blåfrusna händer och försöka få fyr i spisen. Hela historien om hur klyven uppfanns låter som en skröna men den är sann och helt oemotståndlig.

Köp vedklyven som gör det säkert för alla att klyva ved

Gjutjärn från Nya Zeeland

– Kindling Cracker började som ett skolprojekt när jag var 13 år. Jag kom på idén när min mamma högg sig i handen och nu säljs den över hela världen med hjälp av min fantastiska familj och några riktigt coola distributörer, säger Ayla Hutchinson, i dag 17 år.

 Det ät en unik historia hur Ayla som 13 åring uppfann klyven som ett skolprojekt och hur den nu hjälper hundratusentals människor världen över att klyva ved på säkert sätt.
Det ät en unik historia hur Ayla som 13 åring uppfann klyven som ett skolprojekt och hur den nu hjälper hundratusentals människor världen över att klyva ved på säkert sätt.

Välj mellan två olika storlekar, skruva fast klyven på en huggkubbe och klyv veden med hjälp av en klubba. Visst ser det fantastiskt och spektakulärt ut men den fungerar faktiskt precis lika bra i verkligheten som det ser ut på bild. Vedklyven är både dekorativ och snygg, tillverkad i gjutjärn med 5 års garanti och lång livsläng.

Enkelt att göra upp eld

– Om du är som jag, inte gillar att vara kall, behöver du en Kindling Cracker. Jag hoppas att du får mycket nytta din Kindling Cracker, hälsar Ayla.

Ta mig till Land Shopping

Läs även: Larmar nära och kära – smart klocka känner om du ramlar

Relaterade artiklar

Läs mer om

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen