Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 2 juli 2017

Starka smaker och små nyanser - lär dig allt om öl

Lands Joel Linderoth är en av Sveriges mest publicerade ölskribenter. Han är lika intresserad av smaker i öl som av bryggarna som producerar den. Vill du lära dig mer om öl ska du köpa Joels bok ”ÖL – Smakerna, Hantverket, Stilarna”. Den säljs i Land Shopping!

 Lands Joel Linderoth är ölskribent. Köp hans bok i Land Shopping.
Lands Joel Linderoth är ölskribent. Köp hans bok i Land Shopping.

Joel Linderoth är digital chefredaktör på Land.se och har skrivit om öl och svensk ölkultur sedan 2008, både i magasin och digitalt. Han bevakar den svenska och internationella mat- och dryckesbranschen och har drivit Sveriges största ölsajt.

– Den svenska ölen utvecklas i ett snabbt tempo. Från att ha varit en tämligen stillastående verksamhet så har de senaste åren sett en fantastisk utveckling där nya bryggerier, nya öl och nya mat- och ölkombinationer utvecklas i ett snabbt tempo, säger Joel Linderoth.

Du följer Joels blogg här på Land.se – namnet är Öl-Land (så klart!)

Personliga öltips

Boken ”ÖL – Smakerna, Hantverket, Stilarna” har han skrivit tillsammans med Darren Packman och bilderna är tagna av Daniel Ohlsson (Bonnier Fakta). Boken ger en bakgrund till den moderna ölens utveckling och berättar om hur man gör öl och hur man bäst njuter av sin öl. Boken innehåller också Joel Linderoths och Darren Packmans egna öltips där de allra flesta av ölen går att få tag i på Systembolaget.

 Klicka på bilden för att köpa boken "ÖL – Smakerna, Hantverket, Stilarna".
Klicka på bilden för att köpa boken "ÖL – Smakerna, Hantverket, Stilarna".

Perfekt present till ölälskaren

Boken kom ut 2014 men är fortfarande aktuell och har dessutom ett insticksblad med uppdaterad information. En perfekt present till den som älskar öl och som kanske när en dröm om att brygga eget.

 Lär dig mer om öl med Joel Linderoths bok.
Lär dig mer om öl med Joel Linderoths bok. FOTO: Istockphoto

För den som vill starta en passionerad relation till öl kan detta vara starten och ge inspiration till att ta steget. En initierad, personlig och underhållande ölbok som bör finnas i alla ölälskares ägo.

Köp den i Land Shopping! Lands Joel Linderoth signerar samtliga böcker.

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen