Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 10 augusti

Stötta svenskt hantverk! 3 svenska smyckesdesigner att hålla koll på

Är du sugen på att stötta svenskt hantverk istället för att köpa massproducerade smycken som skeppats hit från andra sidan jorden? Kika in dessa tips och hjälp svenska smyckesdesigner att överleva på sin konst!

Annas djursmycken är konst man kan ha på sig

Anna Siivonen skapar djursmycken i rustik och enkel stil. Hon ser smyckena som små konstverk man kan ha på sig. Och vem kan låta bli att le när man ser en örsnibb med en liten igelkott eller katt i? Hon skulpterar fram figurerna för hand och med skalpell i lera, för att få till alla detaljer. Sedan gjuts smyckena i dessa formar, fast hon går ändå in och korrigerar varje enskilt smycke. Det är en känsla för detaljer som verkligen märks.

Köp fantastiska djursmycken tillverkade i Sverige

Anna Siivonen

Linnéa skapar smycken i Köping

Linnéa Holst bor på en gård i Köping, Västmanland, där hon odlar sin egen mat och skapar vackra smycken och bokmärken. Hennes märke heter Anna Linnéa och som du ser finns en tydlig koppling till djur och natur i varje produkt. Passa på att klicka hem en vacker och handgjord present till någon du tycker om.

Köp vackra smycken från Anna Linnéa och stöd svenskt hantverk

Linnéa smycken

Tove gör smycken med lokal koppling

Tove Larsson i Segersta, Hälsingland, skapar sina smycken med olika metoder, alltifrån klassiskt silversmide till gjutning. Här görs inget massproducerat i någon maskin, nej, Tove själv har händerna på varje smycke och polerar eller skulpterar för att allt ska bli perfekt. Hennes smycken har setts på bland andra Louise Hoffsten och Andreas Johnson. Missa inte hennes landskapssigill!

Hitta din favorit hos Brokig silversmycken

BROKIG silversmycken

Hitta fler smarta grejer och lokalt hantverk i Land Shopping.

Läs även: Brodera tygkasse: Låt fantasin flöda och restgarnerna bestämma!

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen