Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 13 november 2018

Succé för Saras naturliga deo – bara 6 välkända ingredienser

En stor gryta och handkraft. Sara Lindahl rör ihop de noga utvalda ingredienserna till sina deodoranter själv. Resultatet blir en häpnadsväckande effektiv deo – helt olik dem du hittar i vanlig handel. Snäll mot naturen. Snäll mot din hälsa.

Torr och luktfri under armarna – det vill alla som är van att använda deodorant vara. Men Sara Lindal, från Norsjö i Västerbottens inland, kunde inte acceptera att de innebar att utsätta miljön och hälsan för risker.

Svårt att hitta bra alternativ

– Jag vill ha så fina och rena alternativ som möjligt när jag äter och har på kroppen. Jag har alltid varit intresserad av miljö och rädd för kemikaliers påverkan på vår hälsa. När jag började leta efter en naturlig deo då blev jag väldigt frustrerad.

Köp Sara populära och giftfria deo här

Aluminium som täpper till porerna, alkohol som torkar ut, underliga beteckningar och svårtydd innehållsförteckning.

– Det är helt omöjligt att lista ut vad som göms i vissa kosmetiska produkter.

Experiment i köket

Saras utväg var att börja experimentera själv med sådant som fanns hemma i skafferiet och upptäckte att bikarbonat tar bort den värsta svettlukten och kokosolja ger en svag god doft, är mjukgörande och verkar antibakteriellt.

Experimenten i köket resulterade i en omtyckt produkt som säljer slut hos många återförsäljare runt om i landet och den fungerar effektivt för den som vill ta en raggardusch.

– All lukt försvinner. Den funkar verkligen, intygar Sara.

Köp den naturliga deon i artikeln

Läs även: Svensk skog säljer! Stinas träprodukter är en succé

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen