Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 14 juni

Susa fram på knäpptysta Vessla – med gott samvete!

Är steget från bil till cykel för stort? Men du vill ändå bidra till miljön – då kan elmoppen Vessla vara din grej. Du hör bara fartvinden. Susa fram, snabbt, koldioxidneutralt, tyst och coolt.

Den är ganska liten och kompakt och riktigt snygg. Den toppmoderna elmopeden Vessla väcker uppmärksamhet var den än dyker upp och gör succé över hela landet. Det som först var tänkt att passa stadsbor bäst har visats sig tilltala medvetna människor i hela landet. Många vill byta fyra hjul mot två.

Upplev en skön och tyst upplevelse – köp Vessla här

Du får hem din nya elmoppe på tio dagar.

vessla

Snygg, smidig och hållbar

– Allt fler inser att vi inte kan sitta en person i stora breda bilar, det är inte hållbart, säger trebarnspappan Rickard Bröms som kom på idén att bygga första svenska elmoppen.

I stadsmiljö är den en smidig räddare i trängseln. På landet stör den inte naturupplevelsen när den flyger knäpptyst fram på landsvägen.

På gashandtaget finns två lägen: Fast och Eco.

Laddningen räcker till att köra mellan fyra och sex mil beroende på hur mycket du gillar att gasa. Batteriet, som väger åtta kilo, går att montera bort och kan laddas i ett vanligt vägguttag på fem timmar. Det finns också plats under sitsen för ett andra batteri som ger mopeden längre räckvidd. Motorn tillverkas av kända Bosch och battericellerna av LG.

– Alla komponenter är utvalda för att de ska prestera optimalt i Norden, allt från motor, batteri och ända ner till skruvar och bultar, säger grundaren Rickard Bröms 

Köp elmoppe Vessla med bidrag

Vessla blir din för 14 250 kronor (med Land Shoppings rabatt) när staten har betalt ut sitt elfordonbidrag på 25 procent av inköpspriset, – om du tar chansen att ansöka på naturvårdsverket.se innan potten, totalt 350 miljoner per år fram till 2020, är förbrukad.

Vessla designad för att klara vårt nordiska klimat och tillverkad i Kina. Det är inget som Richard skäms över.

– I Asien är man ledande tillverkning av den här typen av fordon. Vår producent gör 1,5 miljoner elmoppar årligen, det finns ingen i Europa som har det kunnandet, säger han.

Hitta härligt hantverk och kända varumärken i Land Shopping.

Läs även: 5 skäl till varför bambukläder är bäst

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen