Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 21 december 2017

Svensk hudvård till superpris – gäller bara fram till julafton

Ge din hud en fukt-boost nu under vintern med produkten Heavenly drops. Känslan när du applicerar dropparna är återfuktande och uppiggande. Huden blir sammetslen.

Heavenly drops är en produkt från det svenska make up-företaget Palina med höga ambitioner att erbjuda skonsamma produkter som är bra för din hudhälsa. Det innebär bland annat att produkterna är fria från mineraloljor, alkohol, tilltäppande- och irriterande ingredienser.

Framställningen är också väldigt viktig för grundaren Lina Ivarsson som har valt att förlägga tillverkningen i Italien hos fabriker som uppfyller GMP – Good Manufacturing Practices.

Heavenly drops har en formula, proppad med ingredienser för långvarig återfuktning av huden, för att lugna huden samt försvara mot oxidativ stress.

Köp äkta lyx i vardagen till julkalenderpris!

Lucka 21

Läs även: Erbjudande just nu! 3 Rörstrandsfavoriter värda att samla på

Handla fler svensktillverkade produkter och lokalt hantverk i Land Shopping!

Relaterade artiklar

Läs mer om

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen