Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 1 juli

Svenska Stålhästen gör stilrena cyklar för varje plånbok

Klassiska linjer, lädersadlar och ramar i stål eller aluminium – med inspiration från äldre släktingars cyklar har Stålhästen skapat modeller som är praktiska, bekväma och en fröjd för ögat.

FOTO: Stålhästen

Det är ren vardagslyx att susa fram på en cykel från Stålhästen, kvaliteten känns i varje rejält tramptag. Den har allt en cykel behöver och är helt befriad från onödiga detaljer och utsmyckningar. Tanken är att cykeln ska kunna lämnas vidare i generation efter generation.

Inspirerat av mormors och farfars cyklar

Att det är äldre modeller som inspirerat Stålhästen är tydligt. Företaget startade år 2010 och Erik Klerelid, vice VD, berättar:

– Vår förebild var mormors eller farfars gamla cykel med rena stiliga linjer. Med åren har vi fått lite flera modeller och tillbehör, men grundidén är densamma – stilrena och hållbara cyklar som alla har råd med – dessutom utformade för att klara ett tufft svenskt klimat.

Köp din nya cykel från Land – få leverans hem till dörren

Elcykel eller vanlig cykel?

Det har blivit väldigt populärt med elcyklar de senaste åren. Stålhästen har några olika modeller för den som till exempel vill kunna låta bilen stå men ändå susa fram, snabbt och smidigt, utan att bli svettig på kuppen. Det är dock inte alla som har det behovet.

– Den vanliga cykeln innehar fortfarande en mycket stark position, både bland dem som vill ta sig en avkopplande cykelutflykt, den som har nära till sitt resmål eller den som använder cykeln som verktyg för träning, berättar Erik.

Oavsett om du vill ha en vanlig cykel eller en elcykel kan du hitta den hos Land Shopping!

Ta mig till Land Shopping

Läs även: Eldrivna Vässla 2 är här! Succémoppen är mjuk och härlig att köra

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen