Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 31 oktober 2017

Svensk tradition och ull är bästa kombon – 3 storsäljare i Land Shopping

Det ska komma från fåren och det ska vara svenskt och med ett hantverk och design som bygger på gamla traditioner. Här är 3 storsäljare från Land shopping. Vilken är din favorit?

1. Varma goa skor av nålad ullfilt från Jämtland

Lätt att röra sig i om man är liten, varm och go även under en riktig vargavinter. Ullfiltskon Luddan tillverkas på ett hantverksmässigt sätt i lilla byn Kallsta i Jämtland.

2. Kurbits som kommer direkt från ett dalahjärta

Lisa Staffas i Linghed har designat yllemössor och strumpor med kurbitsmönster. Inspirationen fick hon från ett ärvt bröllopslakan och sin egen sockendräkt. Den första kollektionen med Woolisar innehöll strumpor med dalahästar och kurbits och är sen start en givén succé i Land shopping.

3. Ekologiska skinn från Gotland

Fårskinn, långhårig eller korthårig, blir vackra detaljer i hemmet – alla är lika varma och goa att mysa in sig på. Svenskt skinn av Gotlandsras från Karlsbergs gård är en av våra bästsäljare.

Välj din favorit bland våra populäraste produkter just nu – handla här

bästsäljare nov

Läs även: 11 retroklassiker vi älskar att älska

Relaterade artiklar

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


FLER ARTIKLAR FRÅN LAND SHOPPING

Till toppen