Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 22 januari 2018

Trendigt med tradition! Bli varm & vinterfin i kurbits

Vinterskogen är speciell! Allt det vita och fluffiga skänker en inbäddad känsla och dämpar alla ljud. Klä dig både snyggt och varmt i finstickad ull och kurbits och ge dig ut och njut!

En kurbits är en fantasiblomma som förr fick dekorera bland annat väggar och tak. Kurbits kommer ursprungligen från Dalarna och Hälsingland och hade sin storhetstid från mitten av 1700-talet 100 år framåt.

Mönstren lever kvar på många vackra allmogemöbler och framförallt i våra hjärtan och har inspirerat människor på mängder av sett allt sedan dess. En del väljer att kombinera det traditionsrika mönstret med olika symboler och logotyper.

Värmer under skogspromenaden och skidturen

Designern Lisa Staffas har med en fot i rötterna och den andra i framtiden skapat strumpor, vantar och mössor i det sköna naturmaterialet ull som både värmer under skogspromenaden och skidturen och har en skön modefaktor som vi på Land Shopping älskar!

Varma fötter med ull och kurbits – köp kurbitsstrumpot här!

Ta mig till Land Shopping

Läs även: Ta din kladdkaka till nya höjder: Toppa med chokladkola och baka med stil

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler inspirerande köptips från Land

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen